vrijdag 8 november 2013

Yes Love - E09

Steeds wanneer ik weer een nieuw lakje van het merk Yes Love probeer ben ik toch steeds weer verbaasd over de prachtige kleuren en finishes welke dit merk heeft! Vandaag laat ik jullie een mooie groene suede nagellak zien.E09 is een prachtige groene nagellak met een suede finish. Een suede finish is een finish die een beetje tussen glitter en matte glitter inzit. Ik noem het zelf voor het gemak altijd maar even semi-matte. Je kunt uiteraard de lak ook echt glanzend maken door er een topcoat over aan te brengen.De lak brengt prima aan en dekt met 2 laagjes. Dit is nu echt mijn favoriete groene nagellak, normaal gesproken vind ik groen een lastige kleur, maar deze is echt ontzettend mooi! Mocht je eens een winkel tegenkomen (in Zaandam -> sieradenwinkel Tovli!) met Yes Love nagellakken, zou ik zeker even een kijkje gaan nemen!

Wat vinden jullie van groene nagellakken, dragen jullie dit vaak of juist niet? 
 

3 opmerkingen:

 1. Heel mooi lakje! Zelf draag ik enkel mosgroene kleurtjes :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb er een webshop in :) www.yeslove-shop.nl. Graag jullie reactie wat jullie er van vinden. klein beetje reclame maar hoop dat je dat niet erg vind

  gr.
  Niels

  www.yeslove-shop.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations