donderdag 14 november 2013

Instagram #45

Deze week een extreem korte Instagram post! Ik heb een ontzettende drukke week gehad vol met toetsen, omdat ik nog een aantal toetsen moest herkansen heb ik mij vooral daarop gericht en wat minder foto's gemaakt deze week (zelfs geen foto van Verschoor!). Mocht je alle foto's willen zien die tot nu toe op Instagram staan (+1500) dan kun je mij volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations.Ontzettend enthousiast was ik over de handige ronde/rechthoekige jars waar mijn tante mee aankwam. Inmiddels heb ik er al een hoop gebruikt en gevuld met handige dingen! Lees hier het artikel welke ik over de jars geschreven heb.

Mijn zus was afgelopen weekend jarig en voor haar verjaardag bakte ik een taart (ik bespaar jullie het verhaal over de marsepein, maar dat doe ik dus echt niet nog een keer!

En ik probeerde iets nieuws uit met haar kapsel. Ik maakte bovenop een strik en de rest van het haar krulde. Voor een eerste keer uitproberen is het niet slecht, al zeg ik het zelf!

Ik was deze week in een roze bui geloof ik. Ik maakte twee roze nailarts, hierboven alvast een preview. Aparte artikels met uitleg en betere foto's komt uiteraard ook nog online!

Nu ik een wat grotere kamer heb, en wierook niet meer zo verstikkend werkt dan wanneer je dit brand in een kleine ruimte. Ben ik weer fanatiek wierook aan het branden! Ik ontdek weer een aantal heerlijke wierookjes en vind het lekker knus zo 's avonds!

Tot zover mijn iets saaie week, deze ochtend maak ik de laatste toets van deze periode en dan komt hopelijk de normale sleur weer even terug! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations