maandag 18 november 2013

Catrice - The Monkey Gets Funky

Ik heb vanaf het begin af aan al een haat/liefde verhouding met bruine nagellakken. Aan de meeste heb ik een verschrikkelijke hekel, zo af en toe zit er eentje tussen die ik mooi vind maar verder... Raar genoeg gooi ik wel zo nu en dan weer een bruine lak in mijn mandje, geen idee waarom. Zo zat ik nu opeens met de lak 'the monkey gets funky', oke laat ik hem swatchen om te kijken of dit haat of liefde is!

The Monkey gets funky is een donkerbruine nagellak met hier en daar een verdwaalde gouden shimmer. In het flesje zie je de shimmer goed, maar op de nagels amper helaas. 


In mijn geval is deze lak helaas toch meer haat dan liefde. Donkerbruine kleuren vind ik persoonlijk niet mooi en maken mijn huid heel erg bleek. Ik had gehoopt dat de shimmers meer aanwezig zouden zijn, in dat geval had ik de kleur waarschijnlijk veel mooier gevonden!

De lak droogt verder vrij snel op en dekt met 2 laagjes. Dat is verder positief, dus mocht je de kleur ook mooi vinden is deze lak wel een aanrader voor jou. Ben je net zoals ik geen bruin-lover, laat de lak dan lekker staan ;-)!

Wat vind jij van donkerbruine nagellakken? 

4 opmerkingen:

 1. This is a great color. I need a brown like this!

  Whimsical Allure

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik pak zelf ook niet snel bruin, heb er toevallig laatst een gekocht. Toch vind ik dit best wel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind bruin ook niet leuk. Maar ik vind het wel een leuk achtergrond kleurtje voor de nailarts. Je kunt er bijvoorbeeld bladeren op maken..

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations