zaterdag 23 november 2013

[Review] Nieuwe Max Stripers!

Stiekem deed mijn hart een klein sprongetje toen ik opmerkte dat de Action weer nieuwe stripers had! Ik plaatste het op Instagram/facebook en binnen no time ging dit als een lopend vuurtje heel nagelbloggend Nederland door haha! Mijn stripers begonnen echt slecht te worden, en nu heb ik mooi weer wat nieuwe zodat de oude voor de workshops gebruikt kunnen worden!In totaal zijn er 6 nieuwe setjes met stripers. In ieder geval dit was bij de Action in Zaandam zo. Hier hebben we twee Actions en de ene had de stripers nog helemaal niet, en de anderen net in het vak gezet!Stripers zijn nagellakflesjes met hele dunne kwastjes. Hiermee kun je heel precies lijntjes/figuurtjes maken. Op de bodem van de stripers vind je namen. Helaas ontbreekt op mijn oranje de naam maar ik vermoed dat dit Neon Orange is. Van links naar rechts: Neon Orange, Grey Galaxy, Blue Galaxy, Neon Yellow, Neon Pink en Black.

Erg leuke kleurtjes! De neons zijn lekker fel en er zitten een aantal leuke metallic stripers bij. Zwart kan natuurlijk nooit ontbreken, ik heb geloof ik al 6 zwarte stripers opgemaakt (woeps).

De volgende zes stripers van links naar rechts: Fandango Pink, Pink Galaxy, Green Galaxy, Teal Green, Space Glittz en Purple Galaxy.

Wederom weer erg leuke kleuren! Space Glittz ziet er in het flesje erg spectaculair uit, maar helaas komt er weinig glitter via het kwastje op de nagel terecht. Hierboven ben ik zo'n 5 keer over het lijntje heen gegaan. Verwacht van deze striper dan ook niet veel!

De laatste zes van links naar rechts zijn: Bronze Glitts, White Galaxy, Magenta, Mint Green, Silver Glittz en pink Summer.

Deze twee glitterlakken bevatten wel opvallende glitter. Ook de mintgroene striper vind ik erg leuk! De White Galaxy moet ik nog even uittesten in hoeverre deze goed zichtbaar is.

Conclusie: Ik ben weer even happy! Erg leuke kleurtjes, de enige die qua dekking tegenviel is Space Glittz, de rest is prima! Dit keer ook geen scheve kwastjes gelukkig, soms komt dit wel eens voor, dat is gewoon een beetje pech hebben. Het enige wat ik wel mis is een goede witte striper, deze zaten wel bij de vorige lading. Naar mijn mening is zwart en wit toch wel de basis kleuren die je nodig hebt! Gelukkig zat er wel een zwarte bij want die van mij was alweer op, wit heb ik gelukkig nog dus dat valt mee!

Hebben jullie al nieuwe stripers gescoord? De stripers kosten per setje van drie stripers €1,39. Een koopje dus!
 

7 opmerkingen:

 1. Mooi! Ga gauw maar eens naar de Action

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Alleen toen ik ze kocht leken de kwastjes vrij dik voor een striper? Heb jij daar ook last van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee geen last van eigenlijk! Je moet de kwast goed langs de hals van het flesje afstrijken. Dan krijg je gewoon een mooi smal kwastje! Misschien heb jij net zo'n foute partij gehad. In de vorige lading had ik een compleet krom kwastje zitten waar je niets mee kunt!

   Verwijderen
 3. Oh wat zijn ze leuk allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was eerst wat sceptisch over de nagellak van de Action, maar nu ik deze review gezien heb ga ik zeker even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben van de week nog bij de action geweest maar heb niets gezien. De kleurtjes zijn zo te zien wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze erg fijn, vooral de witte striper. Ik denk dat ik toch maar even langs de action ga binnenkort!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations