dinsdag 14 juli 2015

[Gelnagels] Beach Fun!

Wat vond ik het leuk om deze nailart te maken! Een nailart welke een combinatie van handgemaakt en stamping is met een strand thema!

Deze nailart is geen gemakkelijke nailart. Je hebt behoorlijk wat producten nodig en het is ook handig wanneer je het stempelen onder de knie hebt. Lukt dit nog niet zo goed, neem dan eens een kijkje bij één van de wat simpelere nailarts die hier online staan!


Ik heb voor deze nailart de volgende producten gebruikt:
- Verschillende tinten blauwe lak;
- Waaierpenseel;
- Bruine lak;
- Stempelspullen;
- Stamping plate met voetjes;
- donkerbruine stempellak.

Om de nailart wat duidelijk uit te leggen bouw ik deze op in stappen. Bij het volgen van de stappen en het kijken naar de foto's moet het je als het goed is wel lukken!
1) Lak de gehele nagel in een medium blauwe kleur;
2) Pak het waaierpenseel en doe wat verschillende tinten blauw op een papiertje, haal het kwastje hierdoorheen en breng deze met het waaierpenseel aan over het blauwe deel, dit stelt de zee voor. 
3) Nu ga je het strand maken, zoek een geschikte bruine lak en maak random op iedere nagels een stuk strand. Maak geen hele rechte lijn, maar zorg dat deze iets hobbelig is. Het moet uiteindelijk een beetje realistisch blijven!
4) Stempel de voetjes op het strand.

Wanneer je de nailart op je natuurlijke nagel maakt dan kun je uiteraard ook een base- en topcoat gebruiken! Wat vinden jullie van deze beachy nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations