donderdag 23 juli 2015

[Nailart] Minty French Stamping

Eindelijk na een lange tijd weer eens een nailart op mijn eigen nagels! Ik merkte de laatste tijd doordat ik het zo druk had met het afstuderen en de salon, dat mijn eigen nagels er vaak maar een beetje kaal bij bleven. Tijd om er weer iets leuks van te maken! 

Op het moment dat ik deze nailart maakte, had ik helaas ook geen zeeën van tijd, dus besloot ik te gaan voor een wat snellere variant nailart. Stamping nailart! 


De basis van deze nailart is een french manicure met een mintgroene kleur. De reden voor deze kleur is niet speciaal, maar ik probeer steeds een andere kleur te kiezen wanneer ik mijn nagels lak. Anders heb ik straks iedere keer een roze of paarse nailart. Daarom koos ik dit keer voor mintgroen, dit had ik al een tijdje niet meer op mijn nagels gehad!

De french tekende ik uit de losse hand en trok ik strak met een penseel en remover. Om de french iets leuker te maken koos ik een stempel van een roosje uit. Deze komt van één van de Ebay plates welke ik heb. Ik stempelde met een zwarte stempellak de roosjes steeds in een hoek van de nagel. Met bovenstaand resultaat!

Wat vinden jullie van deze nailart? Welke kleur qua nagellak dragen jullie weinig? 

1 opmerking:

  1. Heel mooi weer! Ik draag op het moment vaak lichte kleuren. Ik draag weinig blauw. Gr. Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations