maandag 27 juli 2015

Personal #30

Goedemorgen allemaal! Een nieuwe maandag, betekent weer een nieuw persoonlijk artikel! Ook deze week laat ik weer wat random foto's van mijn week zien!

Jaloerse kat! Hahaha afgelopen week heb ik een aantal dagen op Verschoor gepast. Meneer vond het niet helemaal gepast dat ik meer naar de tv keek dan naar hem..

Ook deze week heb ik weer een heerlijk druk weekje in de salon achter de rug. Ik hou echt van de diversiteit van dit vak, je kunt zoveel kanten op met nagels!

'Paps' kwam vanuit Duitsland weer terug met een voorraadje lakjes. Helemaal vanuit zichzelf zonder opdrachten meegenomen en dus ook de kleurtjes zelf uitgekozen. Jaja, die man heeft smaak!


Van kleine onschuld naar Zorro. Tijdens het spelen liet meneer gewoon een bliksemschicht achter op mijn pols haha!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations