woensdag 15 juli 2015

[Gelnagels] French Rose

Die superdrukke nailarts vind ik natuurlijk geweldig om te maken, maar in sommige gevallen staat een simpeler iets ook zo mooi! Deze nailart is supereasy om te maken, maar oogt zo chic!

Voor deze nailart heb je niet zo heel veel producten nodig. Dus opzich leuk om uit te proberen. Wel heb je stempelspulletjes nodig, dus leg die alvast maar klaar! Je hebt in ieder geval nodig:
- Witte lak voor de french (ik heb gel gebruikt);
- Stempelspullen;
- Stampingplate met roos (of bloem naar keuze);
- Zwarte stempellak;
- Zilveren rhinestones (optioneel).


De basis van deze nailart is een gewone witte french manicure. Ik heb hier het nagelbed wat extra kleur gegeven met een cover gel en de witte french is ook met gel gemaakt. Doe je dit met lak, neem dan gewoon je natuurlijke nagelkleur en maak een witte french met eventueel behulp van guidelines.

Op de ringvingers stempelde ik een zwarte roos. In het midden van de roos plakte ik een rhinestone. Je kunt de rhinestone of in de natte topcoat leggen of opplakken met wat nagellijm!

Dit vind ik toch wel één van de leukere simpele nailarts welke ik in een lange tijd gemaakt heb! Wat jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations