zaterdag 4 juli 2015

[Gelnagels] Rhinestone Flower

Creatief met rhinestones. Ook dat vind ik erg leuk! (Tja wat eigenlijk niet), deze nailart staat in het teken van creatief met rhinestones. Mocht je zelf de beschikking tot rhinestones hebben is dit een leuke nailart om na te maken!

Deze nailart is echt vrij gemakkelijk na te maken. De basis van deze nailart is eigenlijk gewoon een witte french manicure (als je het leuk vind kun je natuurlijk ook een gekleurde french maken). 


Per nagel gebruikte ik zeven rhinestones. Deze legde ik één voor één in de vorm van een bloem op de nagel. Ik heb hier zwarte rhinestones gebruikt omdat dit leuk staat met de witte french. Gekleurde rhinestones kunnen uiteraard ook altijd!

Uiteindelijk krijg je dus dit leuke resultaat! Een classy witte french manicure met rhinestones. Rhinestones kun je op de natuurlijke nagels aanbrengen met behulp van topcoat of nagellijm!

Zijn jullie ook creatief met rhinestones? Foto's mag je natuurlijk altijd laten zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations