donderdag 16 juli 2015

[Gelnagels] Pink Palmtree Nailart

Een nailart welke iedere zomer weer terugkomt, dat is toch wel de 'palmtree nailart'. Palmboompjes in allerlei soorten, kleuren en in combinatie met allerlei andere figuren. Ook dit is weer een onwijs geslaagde nailart voor de vakantie!

Deze nailart is een combinatie van palmboompjes en glitters op de tips. Ik gebruikte voor deze nailart:
- Roze lak;
- Zwarte striper;
- Sponsje;
- Roze glitter. 


De basis van deze nailart is een felle roze kleur. Natuurlijk kun je zelf ook een kleur naar keuze kiezen. Je start gewoon met het lakken van de gehele nagel. Wanneer dit droog is doe je wat glitterlak op een hoekje van een sponsje en deze dep je over de tips van de nagels om een subtiele glitter gradiƫnt te krijgen.

Wanneer de basis en glitters droog zijn ga je verder met de palmboompjes. Deze teken ik uit de losse hand met een zwarte striper. Je hebt tegenwoordig ook tig plates met palmboompjes, dus mocht het handpainting nog niet zo jouw ding zijn, stempel dan die palmboom lekker!

Wat vinden jullie van de palmtree nailart? Helemaal vakantie-proof toch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations