woensdag 22 juli 2015

Revlon - Marmelade

Vandaag weer een swatch artikeltje met een leuk zomers lakje!

Marmelade van Revlon is een peachy kleurig nagellakje met een crème finish. Ik kocht dit lakje een tijdje geleden voor maar €0,99 bij de Action. Afgelopen week heb ik ze nog zien liggen, dus mocht je dit lakje ook willen, even naar de Action dus!


Het kleurtje vind ik echt op en top zomers. De kleur lijkt op de swatches iets meer richting de rood/oranje te neigen, maar in het echt is de kleur toch een tintje lichter en wat meer perzik. Het is overigens wel een lastig te omschrijven kleurtje, je zou hem eigenlijk gewoon even moeten gaan bekijken!

De dekking van dit lakje is prima, wel vind ik dat deze kleur de strepen in mijn nagels extra benadrukt. De kleur dekt prima met twee dunne laagjes, dus dat is fijn! Het kwastje is lang en smal, wat ik persoonlijk prettig vind werken. 

Hebben jullie al wat Revlon kleurtjes bij de Action gekocht? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations