donderdag 2 juli 2015

[Gelnagels] Itsy Bitsy Stripy

Deze nailart is onwijs leuk en gemakkelijk te maken voor wanneer je net een beetje bezig bent met het nailarten! Het enige wat je eigenlijk nodig hebt zijn een paar kleuren stripers en laat je die nou eens voor een prikkie gewoon bij de Action kunnen scoren!

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:
- Zilveren glitterlak;
- Sponsje;
- Witte striper;
- Donkergroene striper;
- Lichtgroene striper;
- Mintgroene striper. 


Ik begon deze nailart met het maken van een subtiele gradiĆ«nt. Ik gebruikte een zilveren glitter lak van Essie, deed hier wat van op een sponsje en depte dit op de tips van de nagels. Als je op de foto klikt krijg je een vergrote versie, dan zie je de zilveren glitterbasis wat beter zitten. 

Vervolgens kies je een punt op de nagel vanaf waar je de streepjes gaat trekken. Ik pakte steeds een andere kleur striper en zette random streepjes welke vanuit hetzelfde punt begonnen. Uiteindelijk krijg je deze leuke gestreepte nailart!

Wat vinden jullie van deze vrolijke streepjes nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations