maandag 6 juli 2015

Personal #27

Goedemorgen! Afgelopen week was een enorme drukke en choatische week vol met onwijs mooi weer. De laatste week van mijn LIO, afscheid van de klas en veel afspraken in de salon. Vandaag heb ik mijn laatste herkansing op mijn eigen school (wish me luck!), als ik deze toets haal dan kan ik in augustus officieel afstuderen! Goed, eerst de foto's van deze week. Zomer! Jeah, ik heb genoten van het heerlijke weer. Woensdags kreeg ik last minute te horen dat ik vandaag dus mijn toets moest herkansen. In de hitte ben ik dus lekker op het luchtbed gaan dobberen met het leerwerk. Absoluut geen straf!

Drie jaar oud en nog steeds gek op die printer. Meneer scheurt gewoon de blaadjes uit de printer haha!Heerlijk druk weekje in de salon en onwijs veel leuke setjes nagels gezet. Love my job!

Verschoortje had het zo enorm warm overdag. Samen zijn we 's avonds steeds lekker op het balkon gaan zitten, toen was het lekker buiten!

Koop je een koelmatje voor Blacky, weigert zij om erop te zitten. Dus toen konden de konijnen even heerlijk afkoelen. 

French pedicure op mijn eigen teennagels. Meestal lak ik ze gewoon één kleur, maar dit vond ik een keer een leuke afwisseling. 

Wat een schatje is dit toch. Even spelen op de verjaardag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations