woensdag 1 juli 2015

Revlon - Trendy

Vandaag laat ik jullie de swatches zien van Revlon's Trendy. Niet helemaal een kleur die ik zelf zou dragen met dit prachtige weer, maar wellicht is jullie mening anders!

De kleur zit tussen groen en blauw in. Een beetje zeegroen. De lak heeft een crème finish. Ik kocht dit lakje in een 3-pack bij de Big Bazar alweer een tijdje geleden. Dus mocht je interesse hebben, bij de Big Bazar zijn ze vast nog wel!


Wat ik zelf zo fijn vind aan de Revlon lakjes is het kwastje. Deze lakjes hebben een lang en smal kwastje, dit brengt onwijs fijn aan!

De kleur dekt prima met twee laagjes. De kleur zelf vind ik apart, maar zou ik zelf eerder kiezen rond de herfst en winterperiode. Voor de zomer vind ik deze kleur iets te somber. 

Vinden jullie dit kleurtje draagbaar in de zomer? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations