maandag 13 juli 2015

Personal #28

Goedemorgen! Een nieuwe week, dus een nieuwe personal! Dit is het begin van de tweede week van mijn schoolvakantie, afgelopen week was nog even spannend, maar gelukkig met een goede afloop! Mijn laatste tentamen is behaald, mijn scriptie is voldoende beoordeeld en dat betekend dat 27 augustus mijn eindgesprek gepland staat! 

Afgelopen week ontving ik een superleuk mailtje dat ik de winactie van het naildesign magazine gewonnen heb! Een complete set Ezflow Trugel!Proppie Verschoor! Heerlijk wakker worden met dit lekkere mannetje!Het was weer een onwijs gezellig en druk weekje in de salon!

Omdat ik stiekem toch wel een beetje trots was op mijn prestatie qua school vond ik dat ik wel weer iets leuks mocht bestellen. Ik ontdekte bij Dashica een leuke aanbieding voor 60 plates en deze kwamen afgelopen week binnen. Supergaaf! 

En als afsluiter nog een cute Verschoor fotootje! Matchy bij het dekbed!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations