donderdag 9 juli 2015

[Nailart] Thimbleberry Flowers

Afgelopen dinsdag liet ik jullie al een nailart zien met subtiele pastelbloemen. Hetzelfde design gebruikte ik wederom voor deze nailart, alleen dan in combinatie met felle kleuren. Wat een verschil!

Ik maakte deze nailart op mijn eigen natuurlijke nagels. Ik gebruikte:
- Sinful Colors - Thimbleberry (of een kleur naar keuze);
- Witte stempellak;
- Ebay stampingplate;
- Dottingtool;
- Zwarte lak.


Als basis bracht ik twee dunne laagjes Thimbleberry aan. Om de bloemen goed te laten opvallen koos ik voor een witte stempellak. Ik stempelde de bloemen aan de zijkanten van mijn nagels. De wijs- en middelvinger aan de linkerkant en de ringvinger en pink aan de rechterkant.

In het hart van de bloemen zette ik een zwart stipje. Op deze manier creƫer je binnen no time een leuke maar makkelijk te maken nailart op je eigen nagels!

Welke nailart vinden jullie leuker? De pastel of deze? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations