vrijdag 14 december 2012

Max - Gold

Wanneer ik door de Action loop kan ik het niet laten om even door het schap met nagellakken te graaien. Sinds kort heeft het merk Max de verpakkingen van de lakken veranderd welke nu zwart en strak zijn, in plaats van de witte 'goedkoop ogende' verpakkingen. Nu moet ik natuurlijk wel realistisch zijn dat de lakken met hun €0,49 ook wel erg goedkoop zijn natuurlijk!

Bovenstaand lakje vond ik een tijdje geleden, dit is Gold. Een goudkleurige shimmerlak. Ik ben vooral op zoek naar leuke kleuren die bruikbaar zijn voor de feestdagen en goudkleurige lakken passen hier toch ook wel bij!


Ik moet zeggen dat ik de lak toch wel een beetje aan de dunne kant vond. Hierdoor dekte hij ook niet optimaal. De eerste twee laagjes lieten een vrij duidelijke nagellijn zien. Ik heb uiteindelijk 3 dunne lagen lak gebruikt voor een dekkend resultaat.

Bij zo'n cheap ass lakje neem ik de dekking wel voor lief, ik vind het persoonlijk erger wanneer ik een dure lak koop die slecht blijkt te dekken. Voor een lak van €0,49 vind ik drie lagen nog best oké! Ik vind het uiteindelijk best een mooi lakje, ben je nog op zoek naar een goedkope goudkleur voor bijvoorbeeld Kerst? Neem dan eens een kijkje bij de Action, de producten van Max kunnen je soms enorm verbazen!

Wat vinden jullie van de nagellakken van Max?

11 opmerkingen:

  1. Ik ben ook fan van de MAX lakken! Een schoonheidsspecialiste vertelde mij laatst dat ze de lakken van MAX beter vindt dan van hele dure merken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha daar zit wel iets in! Ik vind bepaalde merken in NL zo overprized, dan koop ik liever 10 cheap ass lakken!

      Verwijderen
  2. Ik ben als Action medewerkster natuurlijk een fan van de meeste dingen die we verkopen ;) *eigenlijk meen ik het wel hoor!*
    Ik geloof dat ik meer dan 20 Max nagellakken heb en daar van zijn er ongeveer maar 3 een miskoop geweest. De anderen zijn prima!
    Gold ga ik zeker gebruiken met de feestdagen!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi mag je als medewerker idd best trots op zijn. Ik heb zelf ook een grote hoeveelheid Max lakken, zal ze binnenkort eens tellen!

      Verwijderen
  3. Ik heb ook een aantal lakken van MAX maar de goude lak uit de Essence Breaking Dawn collectie is mijn favo qua gouden lakjes! Dekkend in 1x!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk lakje voor de kerst! Wel jammer dat hij niet zo goed dekt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 3 Dunne lagen voor zo'n goedkoop lakje vind ik nog best meevallen. Gelukkig is hij dus wel helemaal dekkend te krijgen!

      Verwijderen
  5. Ah mooi lakje! Deze heb ik geloof ik ook, maar vond m erg stinken dus ik gebruik m nooit.xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond m eigenlijk helemaal niet zo stinken! Maar dat kan misschien ook door mijn verkoudheid komen haha!

      Verwijderen
    2. De lakjes van de zeeman winnen qua stank. Die zijn echt tig keer erger dan die van de action. Ik snap zelf niet dat ik eens in de zoveel tijd er 1 bij de zeeman koop in de hoop dat de stank minder is geworden...

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations