donderdag 14 november 2013

Catrice - Fuchsiarama

Naast de ietwat teleurstellende Catrice lak die ik jullie maandag liet zien, heb ik op deze donderdagmiddag een Catrice lak waar ik wat meer happy mee ben!

Fuchsiarama is een donkere roze nagellak met een crème finish. De kleur is perfect voor de wat donkere dagen die we nu weer krijgen nu de winter nadert.


De lak brengt prima aan en is dekkend met 2 laagjes. Met deze kleur kun je een hoop leuke nailarts maken doordat meerdere kleuren hier leuk bij staan (niet alleen zwart/wit, maar denk ook aan lichtroze bijvoorbeeld!). Het kwastje is wat aan de brede kant zoals we gewend zijn van Catrice.

Wat vinden jullie van deze kleur? Mooi of niet jouw ding? 

5 opmerkingen:

  1. Inderdaad een mooie kleur!
    Ik had hem ook, maar het kwastje brak helaas op een gegeven moment van de dop af :(, waardoor hij uitdroogde...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat gebeurd heel vaak bij Catrice! Als ie loslaat, gewoon het dopje er weer opdraaoen, dan zit hij weer vast! Lukt dat niet, gewoon terug naar de winkel gaan of Catrice mailen. Die fout ligt bij hun productie!

      Verwijderen
    2. Ik ga het proberen. Dankjewel!

      Verwijderen
  2. wat een onwijs mooie kleur! Deze gaat op mijn kerst wishlist

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations