dinsdag 6 januari 2015

Catrice - Greyday Greyday!

Ik merk zelf dat ik in de winter vaker naar de donkere kleurtjes grijp. Zo viel mijn blik op Greyday Greyday! van Catrice waarvan ik jullie vandaag de swatches ga laten zien!

Greyday Greyday! is een donkergrijze lak van Catrice met een metallic finish. De metallic finish zorgt meestal voor wat streperigheid, maar persoonlijk vind ik de strepen zelf best meevallen bij deze lak.


De kleur is erg donker, niet iets wat ik vaak draag. Maar opzich biedt deze kleur wel veel opties qua nailart, juist doordat de kleuren zwart en wit goed matchen, maar ook felle kleuren zullen opvallen op deze lak.

De dekking van de lak is prima. Met 1 laagje is de kleur eigenlijk al goed genoeg. Toch breng ik zelf altijd liever twee laagjes aan, dit deed ik ook op de swatches hierboven.

Wat vinden jullie van deze donkere kleur? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations