zaterdag 17 januari 2015

[Nailart] Green Gradiënt

De laatste tijd ben ik niet zo'n groot fan meer van de limited editions van Essence (en Catrice). Al een aantal maanden laat ik ze daarom dan ook liggen. Tijdens Kerst vond ik in de LE van Essence wel een leuke glitterlak, die wel meeging! 

Deze nailart is vrij gemakkelijk na te maken met iedere kleur naar keuze. Ik gebruikte dit keer een groen thema, maar roze, paars, blauw etc alles kan! Voor deze nailart gebruikte ik:
- OPI - Did it on 'em
- Essence - The most wonderful time (LE)
- Sponsje
- Natuurlijk ook een base- en topcoat.


Ik heb eerst de nagels in één kleur gelakt. Ik lakte deze met OPI - Did it on 'em, waarvan jullie gisteren de swatches al gezien hebben!

Ik gebruikte een sponsje om de gradiënt te maken. Ik deed wat lak op een hoekje van en sponsje en deze depte ik een aantal keren over de tips van mijn nagels. Bij het maken van een gradiënt is het echt een kwestie van veel oefenen, opeen geven moment weet je namelijk precies hoe je zo'n sponsje op je nagels moet houden om een mooie overgang te krijgen!

Mocht je nog niet zover gevorderd zijn met nailart is dit iets leuks om mee te starten. Hou je van wat meer uitdaging dan kun je deze gradiënt als basis gebruiken voor iets anders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations