vrijdag 30 januari 2015

[Nailart] Floral Rocks

Sinds mijn bestelling bij Dashica en ik de nieuwe stampingplates in huis heb ben ik helemaal into de stamping nailarts! Gisteren liet ik jullie de swatches van het Revlon lakje Delicious zien, vandaag de nailart die ik op deze lak maakte!

Voor deze leuke nailart heb je echt een minimum aan producten nodig. Mocht je niet dezelfde stampingplate hebben kun je natuurlijk ook altijd een andere gebruiken! Ik gebruikte:

- Revlon - Delicious
- Essence matte zwarte stamping polish
- Dashica plate SdP41


Als basis gebruikte ik twee dunne laagjes Delicious. Wanneer je gaat stempelen is het belangrijk dat de basiskleur goed droog is, anders krijg je allerlei rimpels in je basiskleur. Het beste is daarom om de basiskleur in een dunne laag aan te brengen met zo min mogelijk laagjes. 

Wanneer de basiskleur droog is kun je de full nail stempel over de nagel stempelen. Ik koos voor een bloemendesign. Door de kleurencombinatie van zwart met rood wordt de nailart lekker opvallend. De stempel zorgt er ook voor dat het design erg ingewikkeld lijkt, terwijl het eigenlijk maar 10 minuutjes werk is!

Wat vinden jullie van deze stamping nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations