vrijdag 23 januari 2015

Essence - Best Dressed

Gisteren liet ik jullie al mijn Feather Love nailart zien waarbij ik gebruik maakte van deze lak. Omdat Best Dressed zo'n mooie kleur is wilde ik jullie de swatches niet onthouden!

Best Dressed is een prachtige donkerpaarse lak met hele fijne glittertjes als finish. De kleur vind ik echt in 1 woord prachtig!


Ik moet zeggen dat ik de kwastjes van Essence de laatste tijd ook best kan waarderen. De kwastjes zijn niet te breed en mooi rond afgesneden. Ikzelf kan hier erg goed mee overweg en vind ze fijn lakken!

Als laatste alleen nog de dekking. De lak dekt prima met twee dunne laagjes, kan er prima mee door dus! Ik heb eigenlijk niets slechts te melden over de lak of de kleur, vind hem gewoon erg mooi!

Best dressed met of zonder feather nailart, wat vind jij? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations