maandag 19 januari 2015

Personal #3

Goedemorgen! Het begin van de nieuwe week betekend ook weer een nieuw persoonlijk artikel! Deze week ook weer een overzichtje met wat foto's van mijn week! Meer foto's kun je op Instagram vinden, je kunt mij daar ook volgen natuurlijk @sylvia_nailartcreations.

Kleine konijntjes worden groot én krijgen opeens een andere kleur! Check dr gezichtje, die begint helemaal donkerbruin te worden!


Afgelopen week plaatste ik weer eens een bestelling bij Dashica. Zij heeft onwijs gave stampingplates van o.a. Infinity en Moyou londen. Dus de aankomende tijd weer veel leuke stamping nailarts!

Mijn kleine boefje! So much love voor deze gekke kater!

Bij de Action spotte ik een bak met allemaal Revlon lakken voor maar €0,99! 

Een kleine preview van wat gezette nagels deze week! Uitgebreidere posts met stap voor stap uitleg komt natuurlijk nog online!

Vixie's hele transformatie. Linksboven de eerste foto van de dag dat mevrouw bij ons kwam. Rechtsboven daarna, linksonder daarna en rechtsonder van afgelopen week. Wat een verschil he, niet alleen qua groei, maar ook qua kleur!

Verder stond deze week in het teken van leren leren leren, alweer... Gelukkig heb ik mijn eerste herkansing gehaald, yay! Nog 3 te gaan. Duim voor me, dan kan ik hopelijk voor de zomer afstuderen!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations