donderdag 8 januari 2015

Revlon - Urban

Met Kerst kreeg ik van mijn zus een leuk setje met drie Revlon lakjes. Deze Revlon lakjes zijn in verschillende sets verkrijgbaar bij de Big Bazar. Ik heb alvast één van de lakjes voor jullie geswatcht!

Urban is een donkerblauwe lak met een crème finish. De crème finish zorgt voor een mooie gloss waardoor de lak vanuit zichzelf al lekker glanst. Natuurlijk is het gebruik van een topcoat wel bevorderend voor de tijdsduur!


Wat ik fijn vind aan de Revlon lakjes is het lange kwastje. Het kwastje is niet al te breed en door de wat langere lengte kun je de lak mooi verdelen over de nagel. Daarnaast kun je ook allerlei soorten glitters aanbrengen over deze lak wat ook erg mooi is!

De dekking van deze lak is ook prima. Je hebt wel twee laagjes lak nodig om de kleur mooi dekkend te krijgen zonder vlekkerig resultaat. De lak kun je aanbrengen in twee dunne lagen en dan dekt deze mooi!

Wat vinden jullie van Urban? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations