vrijdag 9 januari 2015

[Gelnagels] Pink Snowflakes

Voor de Kerst maakte ik op mijn eigen nagels een zilveren snowflake nailart. Deze nailart bleek zo populair in de salon dat ik deze in meerdere versies met andere kleuren gemaakt heb. De ene nog leuker dan de ander! Vandaag laat ik de roze variant zien!

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:
- Catrice: Call Me Princess (roze glitterlak)
- Sponsje
- Quida stampingplate + benodigdheden stempelen
- Donkerroze rhinestones.


De basis is een gradiënt die ik gemaakt heb met een sponsje en de roze lak van Catrice. Ik doe wat lak op een stukje spons en deze dep ik over de tip van de nagel. Deze basis moet goed drogen voordat je kunt stempelen.

De sneeuwvlokjes stempel welke ik gebruikt heb komt van een Quida Imageplate. Deze stempelde ik met de witte stempellak van Essence. In het hart van de sneeuwvlokjes plaatste ik een donkerroze rhinestone. Deze heb ik zelf in de gel gelegd, maar kun je ook aanbrengen met een beetje nagellijm of topcoat!

Wat vinden jullie van deze roze variant? Vinden jullie de roze of zilveren leuker? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations