vrijdag 2 januari 2015

[Nailart] Fireworks!

Goedemorgen iedereen! Ik hoop dat jullie allemaal veilig het nieuwe jaar ingekomen zijn zonder ongelukken! Nog een paar daagjes aftellen en dan begint voor mij ook het gewone leven weer. Maandag is weer de eerste werkdag voor de meesten, dus geniet er nog even van! Vandaag ga ik jullie de laatste nailart van 2014 laten zien!

Wegens alle drukte rondom Kerst in vooral de salon heb ik de Kerst doorgebracht met kale nagels... Voor het nieuwe jaar wilde ik daarom wel iets leuks met mijn nagels doen. Ik besloot de salon van 30 dec t/m 1 jan te sluiten en die daagjes lekker te gebruiken om de nodige dingen nog te doen en mijn eigen nagels te doen!Het idee voor deze nailart spookte al een tijdje in mijn hoofd rond. Toch viel het uitwerken wat tegen. Ik vond het kiezen van een basiskleur lastig. Zo twijfelde ik over een hele blauwe basis, een blauwe gradiënt basis, een blauwe gradiënt met glitter etc etc. Uiteindelijk kwam ik bij deze variant van een gradiënt van donkerblauw naar zilver. Ik gebruikte hier twee China Glaze lakken en een sponsje.

Het vuurwerk welke je op mijn nagels ziet komt van een Quida stampingplate af. Ik had het idee om echt een kleurrijke vuurwerkhemel te creëren en wilde daarom niet maar met één kleur stempelen. Ik gebruikte een roze, rode en witte stempellak en liet deze een beetje door elkaar heen lopen voordat ik de stempel op mijn nagel aanbracht. Dit resulteerde in bovenstaand resultaat. Ik vind ze in ieder geval erg gaaf geworden!

Momenteel ben ik weer bezig met een nailart video van alle nailarts die ik in 2014 maakte op mijn eigen nagels. Misschien komt er ook wel een video met allerlei nailarts die ik op gelnagels in de salon maakte in 2014, lijkt mij opzich ook erg leuk om op een rij te zien. Wat vinden jullie?

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations