maandag 26 januari 2015

Personal #4

Daar is alweer de maandagochtend! Niet mijn favoriete dag van de week, heel eerlijk toegegeven, maar wel weer de dag voor het nieuwe persoonlijke artikel. Zoals je gister hebt gemerkt kwam het weekoverzicht vrij laat online en is er ook geen extra artikel geweest. Dit omdat ik het gewoon superdruk met de laatste loodjes voor mijn studie heb, dus wanneer het erbij inschiet dan ga ik daar ook niet meer om stressen! Goed, weer een nieuw artikel vol met foto's van mijn week!

Deze post zal vooral in het teken staan van veel knuffelige Verschoor foto's, veel nagels en veel leren tussendoor (maar daar maakte ik natuurlijk niet constant foto's van ;-))Zoals je hierboven op alle foto's al kunt zien was het een onwijs drukke en gezellige week in de salon! Veel mooie nagels mogen zetten en dit was wel even een heerlijke afwisseling met al het leren voor school. Vandaag heb ik mijn laatste herkansing, dus ik hoop daarna helemaal klaar te zijn met de toetsen!

Verschoortje was deze week mijn mentale steun. Hij kwam steeds lekker bij me op schoot liggen, wat hij al tijden niet meer gedaan had!

Argh! Die verschrikkelijke flessen met kindersluiting.. Echt ik krijg die dingen gewoon niet open. Duwen, draaien, draaien, nou echt.. 15 minuten later was die fles open. Gelukkig herkenden vele van jullie het al via Instagram, ben benieuwd hoeveel van jullie dit probleem ook ervaren (of ben ik nou echt zo motorisch gestoord dat ik die flessen amper open krijg?).

7,5 week geleden liet ik mijn derde gaatjes piercen. De piercings die hierin zaten moesten sowieso 6 weken blijven zitten. Nu was ik in de tussentijd al een keer bijna dat bolletje van die standaardpiercing kwijtgeraakt en kreeg ik die er bijna niet meer op. Inmiddels mocht ik hem eindelijk wisselen dus nu heb ik er kleine spikes inzitten. Ik kocht via Ebay een hele lading van die labretpiercings dus kan lekker afwisselen!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations