dinsdag 20 januari 2015

P2 - Lovely

Het merk P2 is helaas niet verkrijgbaar in Nederland, maar in Duitsland en online wel! Mocht je dus helemaal gek zijn op een bepaalde lak van P2 en mocht je in de buurt van Duitsland wonen, neem eens een kijkje bij de DM drogist!

Lovely is een lak uit de sandstyle collectie. Dat betekend dus dat dit een lak is met een grove textuur die je echt voelt op de nagels. Zoiets als zand dus! Ik vind het zelf niet storend, maar mocht je niet zo goed tegen een grove textuur kunnen dan is deze lak wellicht niet zo'n aanrader voor jou.


De kleur paars is iets donkerder dan op de swatches hierboven. De kleur laat zich erg slecht vastleggen. 

De dekking van de lak is prima. Met 1 laagje heb je opzich al een goede kleurdekking, ik vind een tweede net iets mooier dus heb ik twee laagjes aangebracht. Dit is overigens dezelfde lak die ik afgelopen zondag gebruikte in de Lovely purple nailart!

Wat vinden jullie van sandstyle lakken? 

1 opmerking:

  1. wow I love this polish!

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations