donderdag 22 januari 2015

[Nailart] Feather Love!

Afgelopen week kreeg ik mijn pakketje met stampingplates van Dashica binnen. Er zaten echt onwijs leuke plates tussen, dus ben ik lekker bezig geweest met wat experimentjes! Deze feather love nailart maakte ik met één van de stampingplates!

De producten welke ik voor deze nailart gebruikt heb:

- Essence-Best Dressed (of een kleur naar keuze)
- Witte stempellak (Essence)
- Plate OB40
- base- en topcoat.


Als basis gebruikte ik Essence - Best Dressed, een prachtige diepe paarse kleur waarvan ik jullie de swatches later nog zal laten zien! De plate welke ik gebruikte is OB40, dit is echt een gave plate waar vier verschillende soorten veertjes opzitten en ook onwijs veel katten!

Ik stempelde de vier verschillende soorten veertjes (op elke nagel een ander soort veer) random over de nagel heen. Op de wijsvinger en pink stempelde ik één veertje. Op de ringvinger en middelvinger stempelde ik twee veertjes in een soort vallende beweging. Een simpel idee, maar het ziet er gaaf uit!

Wat vinden jullie van deze veertjes nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations