zaterdag 3 januari 2015

[Video] Jaaroverzicht Nailarts 2014

Net zoals ieder jaar, heb ik ook dit jaar weer een video-overzicht gemaakt! In deze video heb ik alle nailart foto's achter elkaar gezet welke ik in het jaar 2014 op mijn eigen nagels gemaakt heb.
Let op: het zijn dus enkel de nailarts op mijn eigen nagels! Ga er lekker voor zitten en geniet de aankomende 2,5 minuut van alle nailart foto's achter elkaar! Klik op 'Lees meer' om het filmpje te kunnen bekijken!




Hebben jullie een favoriete nailart gespot? Morgen zal er een video online komen met allerlei nailarts op gelnagels welke ik het afgelopen jaar gezet heb. Dus mocht je al die nailart nog niet zat zijn, kom dan morgen zeker nog eens terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations