zondag 18 januari 2015

[Gelnagels] Lovely Purple

Afgelopen week maakte ik weer een leuke nailart met paars en zwart! 2 Kleuren die het eigenlijk altijd wel goed doen en aangezien ik gek ben op paars zit zo'n nailart altijd goed!

Deze nailart kun je namaken met echt het minimale aan materialen. Ik gebruikte zelf:

- Paarse nagellak (P2 - lovely)
- Zwarte striper (Max)
- Sponsje
- Base- en topcoat wanneer je deze nailart op je natuurlijke nagels maakt.


De basis van deze nailart is de kale nagel (met basecoat wanneer je deze op je eigen nagels maakt), mocht je je eigen nagelkleur niet mooi vinden kun je ook altijd een nude nagellak als basis gebruiken. Zorg er dan wel voor dat deze nude kleur goed droog is voordat je verder gaat! Met de kleur naar keuze (in mijn geval P2-Lovely) en een sponsje maak je een gradiënt effect op de nagels.

Wanneer de gradiënt goed droog is kun je de zwarte lijntjes zetten. Ik maakte eerst de verticale lijntjes en daarna de horizontale lijntjes. Je kunt zelf weten hoe je deze zet, door de kleurcombinatie zal het er sowieso leuk uitzien! Mocht je niet zo gek zijn van paars dan kun je natuurlijk ook altijd een andere kleur gebruiken als basis!

Wat vinden jullie van deze Lovely nailart?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations