woensdag 7 januari 2015

[Gelnagels] Tigerstripes & Hearts

Naast alle nailarts met sneeuwvlokjes (hier komen er nog meer van!) en glitters vond ik deze nailart een erg leuke afwisseling om te maken zo voor de feestdagen! Tijgerstrepen en hartjes rhinestones!

De nailart zelf bestaat vooral uit een french manicure. De basis is een french manicure welke ik maakte met een duochrome lak van Barry M. Je kunt zelf natuurlijk gewoon iedere kleur kiezen die je zelf mooi vind!


Op de pinken legde ik een donkerroze rhinestone in de vorm van een hart. Deze kun je zelf aanbrengen door het steentje in de natte topcoat te leggen of met wat nagellijm aan te brengen. Ik heb het steentje zelf vastgezet door deze in de gel te leggen.

Op de overige nagels maakte ik tijgerstrepen met een zwarte striper. Ik maakte de strepen enkel op de french manicure maar je kunt zelf natuurlijk beslissen waar je de strepen wilt hebben!

Wat vinden jullie van deze tijgernagels? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations