zaterdag 10 januari 2015

China Glaze - Icicle

Dit zilveren lakje van China Glaze kocht ik in September op de beauty beurs in Utrecht. Speciaal voor de feestdagen liet ik dit lakje liggen omdat ik de lak zo feestelijk vond! Nou heb ik dit lakje regelmatig gebruikt tijdens de feestdagen, maar heb ik jullie nog niet de swatches laten zien. Dat ga ik vandaag doen!

Icicle is een zilveren lak boordevol prachtige shimmers. Ik vind de lak onwijs mooi! In mijn Fireworks nailart kun je overigens deze lak in actie zien, wellicht ook leuk om te zien wat je met zo'n kleur kunt maken!


Ik vind de lakken van China Glaze altijd erg fijn in gebruik. De kwastjes zijn lang en niet te smal waardoor je de lak mooi kunt aanbrengen. Ook zijn de lakken van China Glaze goed geschikt om mee te watermarblen.

De dekking is opzich prima bij twee dunne laagjes. Mocht je liever een iets dekkender resultaat hebben dan kun je de keuze maken voor een derde laag. Ik deed dit niet omdat bij een extra laag ook meteen de droogtijd wat langer wordt (en mijn geduld reikt niet zover ;-)).

Wat vinden jullie van Icicle? Nog leuke ideeën met deze zilveren kleur? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations