woensdag 14 januari 2015

[Gelnagels] Blue Snowflakes

Vandaag laat ik jullie de laatste variant zien van de snowflake nailart! Ik maakte eerder al een zilveren variant en een roze variant. Dit keer een blauwe, welke ik zelf ook erg leuk vond!

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:
- Blauwe glitterlak (Ciaté)
- Quida stampingplate (+benodigdheden)
- Donkerblauwe rhinestones
- Sponsje


Ook hier is de basis van deze nailart weer de natuurlijke nagels. Op het sponsje bracht ik wat lak aan en deze depte ik over de tips van de nagels om een gradiënt effect te krijgen. Toen dit droog was stempelde ik de sneeuwvlokjes over de gehele nagels heen.

In het midden van de sneeuwvlokjes plakte ik de donkerblauwe rhinestones. Deze rhinestones bracht ik aan in de gel, maar mocht je rhinestones op je eigen nagels willen hebben dan kun je deze aanbrengen met wat nagellijm of een topcoat. Ik vind de steentjes met behulp van nagellijm vaak wel wat steviger, dan blijven ze vaak ook langer zitten!

 Welke variant vinden jullie het leukst? De zilveren, roze of blauwe? Ik kan zelf niet kiezen tussen de roze en blauwe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations