donderdag 2 januari 2014

Catrice - The Dark Knight

Alle feestdagen zijn weer achter de rug, het nieuwe jaar is ingeluid en het normale leven begint weer! Zo ook op Nailart Creations. De layout met het vuurwerk heeft plaats gemaakt voor weer een nieuwe marble groene layout. Vandaag ga ik de allereerste swatch van 2014 online plaatsen, laat het dan ook meteen een beauty zijn! 

The Dark Knight gebruikte ik zo vlak voor Kerst voor de Purple Glitter Party nailart, die zo rond Kerst enorm populair was in ook de rode variant!


The dark knight is een diepe donkerpaarse lak met een shimmer finish. In zonlicht zie je de shimmers, wanneer het wat donkerder is lijkt de lak zwart op je nagels. 

The dark knight dekt met 2 laagjes en lakt vrij soepel. Hou natuurlijk wel rekening met die brede kwastjes van Catrice wanneer je wat smallere nagels hebt!

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling gehad hebben en weer helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar! Wij gaan er weer positief tegenaan! 

3 opmerkingen:

  1. Wat een super mooie kleur, ik heb hem ook en ga hem ook snel gebruiken, bedankt voor het laten zien, soms moet je even herinnerd worden aan een geweldige
    Kleur :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een supermooie lak! Hij doet me denken aan Essence prom berry die je eerder geswatcht hebt :) snel zelf even halen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations