donderdag 30 januari 2014

Instagram #5

Goedemorgen allemaal! Het is inmiddels 30 januari en voor mij betekend dat, dat ik vandaag *kuch* alweer 21 jaar geworden ben!  Maar het normale leven gaat natuurlijk door, dus ook op deze ochtend een persoonlijk artikel met Instagram foto's! Omdat de hoeveelheid foto's deze week erg groot was, staan niet alle foto's in dit artikel, je kunt zelf alles bekijken op Instagram: @sylvia_nailartcreations.

Het begin van de week was nog even flink doorstampen voor de toetsweek. Maar het goede nieuws kwam gisteravond binnen, de toets die ik steeds niet haalde, heb ik nu gehaald en dat betekend dat ook ik nu eindelijk mijn propedeuse behaald heb!! Oh en Verschoor hielp natuurlijk!


Kleine Muis begint inmiddels aardig te groeien en wordt steeds groter!

Mijn zondag zag er behoorlijk vol uit. Ik wilde perse de cadeaubonnen zelf maken en ontwerpen (zie artikel) en daar ben ik dan eigenlijk ook de hele dag mee bezig geweest!Weer wat nageltjes gezet!

Deze twee superlieve beeldjes kwam ik tegen bij de Action. Wel op de paasafdeling, maar who cares! Ik vind ze ontzettend cute dus ze staan nu lief te wezen in mijn kamer. Misschien dat ik zo nu en dan wat afwisselen en ze in de salon zet!

Een van Verschoors vele talenten: In zijn slaap dansen op 'thriller' haha!

Toen we Verschoor net ophaalde, had ik twee speelgoedspinnen voor hem. Deze hangen in de kamer en kan hij lekker mee spelen. Verschoor vond die dingen zo geweldig dat hij nummer 1 binnen no time sloopte en ook nummer twee lag snel uit elkaar. Jammer genoeg kon ik ze nergens meer vinden dus heeft hij een jaar gedaan met een bij elkaar genaaide spin... Bij de Rentenaar liep ik tegen deze speelgoedspinnen aan dus Verschoor heeft weer een voorraadje. Superblij was hij ook met zijn nieuwe spin! Die kat is zo ontzettend dankbaar!

Hoe kun je dit weerstaan? Juist niet! Valt het trouwens op nu Verschoor ouder is, dat het scheel kijken zo goed als weg is. Hij heeft wel een afwijking aan zijn oogje, maar hier blijkt hij gelukkig geen last van te hebben. 

Even snel de stad in geweest en wat budgetaankoopjes gedaan. Hier komt snel een uitgebreid artikel over!

Gistermiddag ben ik gezellig samen met mijn zus even wezen shoppen bij de Ikea. We hadden wat leuke dingetjes gezien voor mijn moeder die in februari jarig is.

Als laatste nog deze mooie foto van Verschoor. Jup dit mannetje is een fotomodel ;-)!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan de afgelopen week? 

4 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd! Fijne dag.gr.Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartelijk gefeliciteerd! Maak er een super leuke dag van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag en met het behalen van je propedeuse! Dubbel feest :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je verjaardag! Veel plezier vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations