vrijdag 3 januari 2014

[Gelnagels] Happy New Year!

Een beetje aan de late kant, maar helaas had ik zelf geen tijd meer om een leuke oud en nieuw nailart op mijn eigen nagels te maken, dus maakte ik deze maar bij iemand anders op de nagels!

Oud en nieuw gaat natuurlijk vooral om vuurwerk, maar ook de glitters mogen niet ontbreken! In deze nailart komt iets terug uit de glitter party nagels die ik zelf maakte tijdens kerst (de paarse en rode variant).


De rode lak die ik gebruikte als basis, is die van Sally Hansen. Een prachtige rode kleur met crème finish. De glitters op de wijs- , middelvingers en pinken zijn Hello Holo van Essence.  Op de middelvingers plakte ik twee zwarte rhinestones.

De ringvingers en duimen kregen een ontwerp speciaal voor oud en nieuw! Ik plakte twee rhinestones in de vorm van een ster op deze nagels. Daarbij maakte ik met een shimmer striper en een zwarte striper de vormen van vliegend vuurwerk. In één klap klaar voor het nieuwe jaar,

Inmiddels hebben we natuurlijk alles alweer achter de rug, maar ik wilde jullie deze nailart alsnog even laten zien! Hebben jullie nog een speciale nailart voor oud & nieuw gemaakt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations