woensdag 29 januari 2014

[Review] Max Caviar Nailart Kit

Zaterdag liet ik jullie al een review zien met een caviar setje van de Action. Inmiddels verkopen ze naast die variant, ook bovenstaande caviar nailart kit variant!Het grootste verschil tussen de twee setjes is de samenstelling. Dit setje bevat twee gekleurde lakjes en twee platte potjes met beads. Het andere setje bevatte één kleurlak, een topcoat en één flesje beads. Dit setje heeft een roze kleur en een blauwe kleur!

Blauw
 
Pretty! Tijdens het lakken werd ik al meteen verliefd op dit kleurtje. Een prachtige hemelsblauwe kleur met een shimmer finish. De lak dekt prima met 2 laagjes en brengt fijn aan. 

Roze
Ook de roze kleur is erg mooi! Het is een zachte roze kleur met een crème finish. Ook dit lakje dekt met twee lagen en brengt prima aan. 

Naast de twee gekleurde lakjes zitten er dus ook potjes beads bij. Een potje met alleen maar blauwe beads en het potje hierboven waarin verschillende kleuren beads te zien zijn. Dit keer heb ik de beads niet aangebracht op mijn nagels, dit omdat er zaterdag een uitgebreid artikel over beads online komt met mijn stash en verschillende voorbeelden. 
Benieuwd naar de beads? Kom dan zaterdag nog even gluren! 

Deze Caviar nailart kits zijn verkrijgbaar bij de Action en kosten rond €1,- . Dit setje is verkrijgbaar in vier verschillende varianten. 

1 opmerking:

  1. bedankt voor het review, ga deze kit wss aanschaffen vind de lakken alleen al mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations