zaterdag 18 januari 2014

[Review] Essence Superheroes Remover

Heel veel lovende verhalen hoorde ik over de Essence Superheroes nagellakremover. Voor €1,99 besloot ik de remover een kans te geven om hem uit te testen of ik hem ook fijn zou vinden. Normaal gesproken gebruik ik altijd de standaard remover (zowel met als zonder aceton) van kruidvat eigen merk.Zie hierboven de opening van de remover. Een klein gaatje waar de remover doorheen gaat. De remover is felroze van kleur met vrij grote zilveren glitters. Erg leuk om te zien, maar is dit ook zo handig bij het verwijderen van nagellak?

Ik bracht de remover aan op een watje. De remover heeft een wat dikkere gelachtige structuur. Ik merkte op dat bij het aanbrengen van een klein beetje dat de remover direct in het watje trok en vrijwel meteen weer droog was.. Niet praktisch bij het verwijderen van lak! Ik ben een voorstander van een doordrenkt watje waardoor de lak er lekker snel vanaf gaat en ik met 1 watje 10 nagels schoon kan maken. Wil je hier dus een doordrenkt watje dan heb je echt vrij veel remover nodig door de dikkere structuur.

Ik deed wat meer remover op het watje en besloot mijn nagellak eraf te halen. Zie hierboven het resultaat. Wanneer je naar het watje kijkt zie je dat deze enorm pluist. De remover trok in het watje waardoor je de lak er met vrijwel een droog watje af moet halen. Niet ideaal. Ook zie je op mijn nagels dat de lak nog overal rond de nagelriemen zit. De zilveren glitters vond ik erg vervelend, deze bleven achter op mijn nagels, irritant!

De overige twee nagels maakte ik lakvrij met behulp van mijn eigen Kruidvat remover. Zoals je kunt zien pluist hier het watje helemaal niet en zijn mijn nagels echt goed schoon. Geen lak rond de nagelriemen en geen irritante glitter. Eerlijk is eerlijk, bij het removen van lak wil ik schone nagels, geen rondslingerende glitters, deze vind ik al erg genoeg als restant bij het dragen van glitterlak!

Conclusie: Ik vind deze remover drie keer niks. De structuur is te dik waardoor je vrij veel op een watje moet gebruiken, daarnaast trekt de remover snel in het watje. Mijn nagels worden niet goed schoon met deze remover en ook vind ik de glitters in de remover echt ergelijk. Ik heb veel positieve verhalen gehoord, dus ik denk dat het erg persoonlijk ligt of je deze remover fijn vind of niet! Ben je echt nieuwsgierig, dan kun je hem uitproberen, anders zou ik deze remover lekker laten liggen!

Hebben jullie deze remover ook uitgeprobeerd? Wat is jullie mening? Ik ben wel benieuwd hoeveel er positief zijn en hoeveel van jullie deze remover ook niet fijn vinden!

3 opmerkingen:

 1. Ik heb hem zelf ook (ook gereviewd), maar ik was er heel tevreden over! Ik druk een drupje op mijn nagel, laat het even zitten en kan dan met één veeg alles verwijderen, zelfs glitterlakjes! Blijkbaar is het dus echt persoonlijk, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah maar jij doet de remover rechtstreeks op je nagels! Ik deed de remover op een watje, dat is het verschil denk ik!

   Verwijderen
 2. Goh, wat jammer dat jij hem niet fijn vindt! Ik vond hem top! Maar bij mij trok hij niet in het watje, dat is inderdaad heel vervelend. Ik vond wel dat ik er veel meer van moest gebruiken dan van gewone remover, maar bij glitters ging het bij mij dan weer beter dan met een gewone remover :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations