dinsdag 14 januari 2014

Catrice - Earnie & Birdy

Sommige lakjes koop je enkel vanwege de naam, of ga je gewoon leuk vinden door de naam! Dit laatste was een beetje het geval bij earnie & birdy. Ik ben geen groot fan van geel, ik vind het verder ook niet lelijk, maar heel vaak draag ik de kleur niet! Toen ik de naam van deze lak zag, moest ik hem eigenlijk wel gewoon hebben!

Earnie & Birdy heeft iets sentimenteels, de naam in ieder geval! Ik moest direct denken aan Bert & Ernie -> Sesamstraat! Iets wat ieder klein kind wel kijkt toch?


Earnie & Birdy is een gele lak met een hele fijne shimmer finish. De kleur is niet felgeel, maar neigt iets meer richting pastel. Niet helemaal winterproof, maar zeker wel leuk voor de lente!

Earnie & Birdy dekt met 2 laagjes. Iets wat ik niet verwachtte na het aanbrengen van laag 1, deze was namelijk behoorlijk sheer. Gelukkig dekt deze lak dus wel prima!

Wat vinden jullie van Earnie & Birdy?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb hem ook, misschien nog wel met een andere formule. Die van mij had namelijk 4 lagen nodig om te dekken :(. Sindsdien heb ik hem ook niet meer gebruikt, alleen voor nail arts. Terwijl ik het wel een leuke kleur vind!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat vreemd? Misschien is jouw lakje wel een stuk dunner qua formule, dan dekt de lak vaak ook slechter! Heb het zelf ook een keer met een ander lakje gegad, bij iedereen dekte de lak prima, maar de mijne dus ook na 4 dagen niet! Je kunt er eventueel wel ern witte basis onder lakken, dan heb je aan 1 a 2 laagjes van earnie & birdy genoeg!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations