woensdag 8 januari 2014

[Gelnagels] Red/Black Nailart

De kleurencombinatie rood en zwart doen het eigenlijk altijd wel goed samen. Op zich vrij safe, maar toch kun je de kleurencombinatie heftiger maken door verschillende nailarts!

De nailart is opgebouwd met een french manicure, streepjes en stipjes. De french manicure maakte ik uit de losse hand, de streepjes met een zwarte striper van Max en de stipjes met dezelfde kleur als de french manicure en een dottingtool. De nailart is gemaakt op gelnagels.


Je start dus met het maken van de french manicure. Lukt het niet uit de hand, gebruik dan guidelines! Laat de french goed drogen voordat je verder gaat met de streepjes en stipjes. Met een zwarte striper zette ik wat random lijntjes over het geheel van de nagel heen.

Als laatste zette ik nog wat random lijntjes met stipjes. Ik gebruikte dezelfde rood om de kleur weer een beetje terug te laten komen in het harde van de zwarte lijnen! Ik blij, klant blij en daar doen we het natuurlijk voor! :-)

Gebruiken jullie de kleurencombinatie rood/zwart vaak? Of juist helemaal niet? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations