dinsdag 28 januari 2014

Nieuw!! Cadeaubonnen!

Wanneer je mij een beetje via social media volgt dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat ik de laatste paar dagen druk bezig ben geweest met cadeaubonnen voor in de salon! Ik ben iemand die graag zelf dingen ontwerpt en dit niet graag uit handen geven. Het was even een werk, maar ik kan nu toch wel met trots de cadeaubonnen laten zien!


Doordat ik graag alles zelf wilde ontwerpen heeft het wat tijd in beslag genomen. Natuurlijk moest alles goed uitgedacht worden, de cadeaubonnen moeten natuurlijk wel zo zijn dat deze niet zo even van een foto nagemaakt kunnen worden. Uiteindelijk zijn het zes verschillende cadeaubonnen geworden!

Iedere bon is custom made en bevatten foto's van gezette gelnagels! Hierboven zie je de eerste drie bonnen, deze bonnen hebben de bedragen van €5,- €10,- en €15,- .

Vervolgens hebben we nog deze drie bonnen. Een bon met het bedrag van €20,- en een bon met het bedrag van €25,-. Daarnaast is er ook de optie tot een bedrag naar eigen keuze. Wil je een cadeaubon geven met het bedrag van €7,50, geen probleem, zelfs €50 kan!

Wanneer je een cadeaubon als cadeau geeft, hoort er natuurlijk een leuk jasje omheen! Daarom komt een cadeaubon met een bijpassende envelop. Inmiddels is de eerste cadeaubon de deur al uit!

Cadeaubonnen kun je op allerlei manieren besteden in de salon. Je kunt deze besteden voor een manicure, voor een leuke nailart op je eigen nagels, maar natuurlijk ook voor gellak of gelnagels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations