donderdag 16 januari 2014

Instagram #3

Goedemorgen allemaal! Tijd voor een nieuwe editie van de Instagram post met vanmiddag het eerste deel van de SuperHeroes swatches! Inmiddels staan er al een hoop foto's op mijn instagram account, dus mocht je het leuk vinden eens een kijkje te nemen: @sylvia_nailartcreations en je kunt me vinden via Insta!

Verschoors 'What do you want woman?' blik!


Eens per kwartaal komt dat ó zo leuke bericht van de belastingdienst: kwartaal aangifte! Pff ik ben een warhoofd en gooi altijd alles door elkaar heen. Zie hierboven mijn euh.. soort van administratie.. Ik heb me voorgenomen het dit kwartaal beter en overzichtelijker aan te pakken. Bonnetjes meteen opruimen, beter overzicht houden en alles in één grote map! Gelukkig is alles voor dit kwartaal weer in orde en ingediend :-).

Nog een aantal leuke nagels gezet de afgelopen week. Voor mij begint vanaf maandag mijn toetsweek waarin ik een aantal belangrijke toetsen heb, dus ik doe het voor nu even rustig aan om zoveel mogelijk aan school te kunnen doen.. Jups ik ben een énorme slechte planner!

Naast gelnagels ook een setje gellak gezet. Ik ben er zelf niet zo'n fan van i.v.m. het verwijderen met aceton wat gewoon erg slecht voor de nagels is, maar wanneer iemand het zelf graag wilt en weet hoe het er weer af gaat vind ik het natuurlijk prima! Dit was wel een erg mooie rode klassieke kleur gellak!

Nog steeds ben ik gek op deze mooie rode beauty van de Hema! Inmiddels heb ik hem in de salon ook al een aantal keren gebruikt!

Sommigen moesten hier hard om lachen, maar dit zijn een beetje mijn hersenspinsels. Soms heb ik wat dingen in mijn hoofd voor nieuwe nailarts, als ik dan onderweg ben of gewoon niet de tijd heb om het op mijn nagels te lakken dan zet ik dit op papier als geheugensteun. Wanneer ik dan de volgende keer weer een bepaalde nailart maak dan heb ik alvast wat nieuwe ideeën!

Naast het werk in de salon, 3 presentaties op school en de boekhouding zag de rest van mijn week er vrij saai uit met een studieboek en mijn laptop. Lappie en ik zijn op dit moment even dikke vriendjes en onafscheidelijk... Ik moet deze periode een bepaalde toets halen anders heb ik drie jaar opleiding voor niets gedaan, dus hard leren en wish me luck!

Gelukkig brengt Verschoor zo af en toe tussendoor de humor terug tijdens het leren. Ik drink vaak limonade en Verschoor vind het zo leuk om zijn poten hierin te steken -.-'. Busted kitty! Overigens is hij verder wel enorm lief, wanneer ik dan druk bezig ben voor school klimt hij ieder half uur even op tafel om me een kopje en likje te geven en eventjes te kroelen. Dan loopt hij weer weg en laat hij me met rust. Zo vreemd, net alsof die kat het aanvoelt dat ik zo nu en dan even een steuntje nodig heb! :D

Heel laat op de avond ga ik dan nog even op de bank hangen en even rustig aan doen. Verschoor kwam lekker bij me liggen, dat scheelt weer een deken pakken!

Tussen het leren door even een uurtje vrij om de superheroes collectie te testen! De site loopt natuurlijk door, dus ook hier moet ik gewoon wat tijd voor inplannen!

Pfoeh en dit was een enorme opluchting! Mijn abonnement loopt in Maart af en ik mocht mijn abo verlengen met nieuw toestel. Nu had ik enorm veel problemen bij T-Mobile (serieus vermijdt dat bedrijf -.-' Klantenservice is geheel onbekend daar!) en wilde ik dus perse weg, de laatste twee jaren waren gewoon drama bij T-mobile en ook mijn toestel (de Galaxy S plus) had enorm veel mankementen en liep vaak vast of viel gewoon uit. Het was zo erg dat ik niet meer mijn wekker op mijn telefoon kon zetten omdat dit geen garantie was dat het toestel het de volgende ochtend nog zou doen... Nu gelukkig zonder problemen kunnen verlengen bij Vodafone met de S4 mini, lekker compact en redelijk betaalbaar!

Dan sluit ik deze Instagram post af met het enorme zwarte leven van Verschoor. Pff wat zou ik soms graag een kat willen zijn!

 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's en wat is Verschoor toch een leuk beest :-) vind de donkere nailart met sneeuwvlokjes erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Hihi ja Verschoor die is een beetje gek. We vragen ons wel eens af of het wel écht een kat is. Zo apporteert meneer ook met lollystokjes, je zou toch zeggen dat een kat dat niet hoort te doen :P. Maar dus ook in alle glazen zijn pootjes steken en alles proeven, want hij likt ook nog eens zijn pootje af haha!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations