woensdag 15 januari 2014

[Limited Edition] Essence - SuperHeroes

Ik heb er een tijdje op moeten wachten, maar inmiddels heb ik ook de SuperHeroes collectie kunnen scoren. Sinds tijden heeft Essence weer echt een leuke collectie uitgebracht, de afgelopen collecties heb ik eigenlijk allemaal overgeslagen omdat ik er niet heel veel nieuws aan vond. Deze gelukkig weer wel! Wat heb ik uit deze collectie aangeschaft?

- De remover;
- Alle 6 de nagellakjes;
- 3 Potjes met verschillende losse glitter;
- Het kwastje welke bij de glitters zou horen.


De remover heeft een leuke roze kleur en bevat glittertjes. Deze week zullen er verschillende artikels online komen over deze collectie. O.a. de swatches van de lakjes, een review van de remover, de glitters en natuurlijk nailart!

De collectie bevat 3 potjes met verschillende glitters. Een roze variant met ruitvormige glitters, een potje met fijne holografische glitters en een potje met blauwe glitters. Binnenkort komt er een nailart online waarbij ik gebruik gemaakt heb van deze glitters!

Daarnaast bevat de collectie 6 verschillende lakjes. Het leukste van deze lakjes is het feit dat ze allemaal een andere finish hebben. Gewoon iets origineels! De swatches van deze lakjes komen ergens de aankomende dagen in twee delen online!
De verschillende finishes:
- Thermo effect (kleur veranderd bij warmte/kou)
- Sand Effect (lak met een grove structuur)
- Oil Slick Effect (duochrome lak)
- Holo effect (hoe kan het ook anders, een holografische lak!)
- Like Liquid Gold (metallic lak)
- Galaxy flakes (glitter lak)

Benieuwd hoe de lakjes eruit zien en wat mijn mening over de overige producten is? Kom dan deze week zeker nog een paar keer terug voor de overige artikelen!

1 opmerking:

  1. wauw mooie aankoopjes, vind dit een leuke collectie ondanks dat ik weinig met nagellak heb haha

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations