donderdag 30 januari 2014

[Nailart] Birthday Nails!

Ik maak altijd graag nailarts bij speciale gelegenheden, dus zo maakte ik vandaag ook voor mijn verjaardag een leuke nailart! Het was de bedoeling het simpel te houden, maar uiteindelijk ben ik nog een uur bezig geweest met mijn nagels!

Ik begon deze nailart met een gradiënt. Ik pakte een lichte blauwe lak van Essence en sponste hiermee een basis. Ik wilde er nog wat glitters aan toevoegen dus zo sponste ik donkerblauwe glitters over de blauwe basis heen. Tot zover de basis van deze nailart, alhoewel dat dacht ik in eerste instantie!


Op bovenstaande foto kun je een beetje het lichte blauwe en de blauwe glitters nog zien. In eerste instantie wilde ik heel lichtjes een fishnet print. Dus ik knipte wat kant uit, lag dat op mijn nagel en sponste er met wit overheen om het effect te krijgen. Jups, verkeerd gedacht want dat liep dus uit op vlekken!  Uiteindelijk heb ik dus mijn Konad plate gepakt met het printje en deze stempelde ik over de gradiënt heen. In eerste instantie alleen de middelste vingers, maar later toch maar over alle nagels!

Met een blauwe, en een witte striper maakte ik op de duimen, de middelvingers en ringvingers een grote bloem. De wijsvingers en pinken waren op dat moment nog kaal, daar zou iets anders opkomen. Mocht je graag willen weten hoe je deze bloemen maakt, dan kun je deze tutorial bekijken!

Op de overige nagels wilde ik een keertje iets anders, en zo kwam ik uit bij potjes met figuurtjes. Deze groene sterretjes vond ik erg leuk, dus deze plakte ik schuin over mijn nagels heen. Een paar goede dikke lagen topcoat en ze zitten vast! Op de bloemen plakte ik nog een zilveren rhinestone. 

Deze nailart koste dus behoorlijk wat werk, maar het was de moeite waard! Hoeveel tijd besteden jullie gemiddeld aan één nailart?

7 opmerkingen:

 1. Super mooi!
  Tsjaa hoeveel tijd, geen idee eigenlijk, ik doe ook altijd maar 1 hand met nailart;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Wat doe jij altijd met je andere hand? Doe je daar nooit nailart op?

   Verwijderen
 2. Je nagels zien er echt heel mooi uit!
  Deze nail art is echt prachtig!

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi! Gr.Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat mooi! Ik zag het voorbeeldje in mijn bloglovin lijstje en dacht ooh die moet ik eens even goed bekijken. ;-)
  En alsnog gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations