dinsdag 21 januari 2014

Veya - Nr 13

Meestal wanneer ik in de stad loop duik ik even de Tovli in om het assortiment van de Yes Love lakjes te checken. Laatst vond ik in een schap een nieuw merk! Veya lakjes hebben zoals je hierboven kunt zien precies hetzelfde potje en op de naam na zijn de potjes precies hetzelfde. Iets leuks wat mij opviel is de aangegeven hoeveelheid.. Hmmm één van de merken is een jokkebrok! De lakjes zijn beide even groot, maar op de Veya lak staat 13 ml en op die van Yes Love 16 ml.. Het lijkt ook alsof de bovem van Yes Love iets dikker is, waarschijnlijk is dat dus een beetje de jokkebrok ;-)!Vanaf nu kan ik jullie eindelijk mooie kleurechte swatches laten zien! Zoals de meeste wel weten doe ik ook nog een voltijd HBO studie, dit betekend dus dat ik overdag vaak of op school of op stage zit. Vlak voor en na het eten plan ik ruimte voor afspraken in de salon en product reviews, swatches en nailart worden bij mij ook vaak 's avonds laat (of uhm soms 's nachts pas) gemaakt. Vaak moet ik dan swatches met flits maken die de kleur veranderen. Ik heb nu een lamp ontdekt die dé perfecte kleur voor daglicht heeft. De kleuren op deze swatches zijn dus 100% kleurecht!

Veya - nr 13 is een lavendel kleurige nagellak met een hele aparte finish. Ik vind persoonlijk de finish niet helemaal metallic, hij zit een beetje tussen metallic en shimmer in. Zoals je ziet laat de lak ook geen strepen op de nagel achter. Altijd fijn!

Op de swatches hierboven zie je twee laagjes lak. Echter dekt de lak al met één laagje, altijd fijn natuurlijk! De lak brengt verder prima aan en qua kwaliteit is dit vergelijkbaar met de lakken van Yes Love. Zelfs flesje, zelfde kwaliteit, alleen een ander naampje!

Hebben jullie al eens gehoord van het merk Veya? 

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie lakjes. Kun je deze ook online kopen? Van Yes Love weet ik dat maar van die andere nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei goede vraag! Ik zal eens gaan rondzoeken, mocht ik iets vinden laat ik het je weten!

   Verwijderen
 2. apart lakje, eerste instantie vind ik het niets maar hoe langer ik er naar kijk hoe meer ik het waardeer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms moet je idd even wennen aan een bepaalde kleur of finish! Deze stond mij erg mooi vind ik zelf!

   Verwijderen
 3. Wat grappig ik had ze hier ook al zien staan... Zou de naam van Yes Love veranderen of is er gewoon een kopiermachine bezig geweest... Wel een mooie lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vroeg ik mij dus ook af, maar so far heb ik echt geeen idee!

   Verwijderen
 4. ik heb #42 super mooi ik heb hem gekocht in de kuci muci in maastricht

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations