zaterdag 25 januari 2014

[Review] Max Caviar Nails

 Ergens vorig jaar spotte ik een aantal setjes met Caviar nails bij de Action. Op dat moment had je geloof ik 2 of 3 soorten. Ik geloof een witte, een zwarte en een gekleurde versie. Sinds kort heeft de Action veel meer verschillende setjes met leuke kleurtjes én gekleurde beads. Vandaag laat ik jullie een setje met een groene kleur zien. De Action verkoopt inmiddels ook setjes met 2 gekleurde lakjes en twee platte potjes beads, deze zullen later nog voorbij komen!


Dit setje bevat drie producten. Een groene crème nagellak, een topcoat en een flesje met daarin de beads (caviar). Je betaald voor deze setjes rond de €1,-.

Als eerste testte ik het groene lakje uit. De kleur vind ik zelf erg mooi, ondanks dat ik bijna nooit groen draag. Ik maakte op alle vingers een french manicure behalve op de ringvingers, daar komen de beads overheen! De lak dekt prima met 2 laagjes.

Het flesje beads bevat groene, licht- en donkerblauwe en goudkleurige beads. Alles ligt door elkaar zodat er een vrolijke kleurenmassa ontstaat.

De ringvinger lakte ik met een topcoat en vervolgens strooide ik de beads over de nagel heen. Dit laat je even drogen en vervolgens druk je de beads even aan. Mijn ervaring met de caviar nails is eigenlijk dat ze na een korte tijd wel al snel loslaten, je kunt ook geen topcoat aanbrengen over de beads heen. Leuk dus voor een avondje weg!

Wat vinden jullie van dat hele caviar nails gebeuren? 

3 opmerkingen:

 1. Ik heb nog een potje met zwarte beads staan, maar ik heb ze nog nooit gebruikt. Ik vind dit wel erg mooi staan, zeker met een french manicure! Erg mooie kleuren hebben deze beads!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan best geen topcoat over de beads doen; weet ik uit ervaring... De kleur van de beads komt dan mee af en dan krijg je een heel uitgelopen resultaat...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de laatste alinea staat ook: je kunt ook geen topcoat aanbrengen over de beads! Heb idd hetzelfde ervaren als wat jij beschrijft!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations