vrijdag 24 januari 2014

[Gelnagels] Rhinestone Flower Nailart

Eigenlijk gebruik ik vrijwel nooit stempelspulletjes voor mijn nagels. Op de een of andere manier heb ik vaak het idee dat het dan niet origineel is, of juist door de grote hoeveelheid keuze weet ik vaak niet wat ik wil. Nu kwam er in de salon een klant met een foto waarbij er op twee nagels allerlei bloemen gestempeld waren, nu vond ik dit zelf niet zo, dus besloot ik een andere stamping nailart te maken. Kijk je mee?

Als basis heb ik een mooie felle roze kleur gebruikt. Dit lakje heb ik in een ver verleden ooit eens gewonnen en is van het merk etude house. Dit zijn lakjes die uit de richting van korea komen. Maar er is hier vast wel een vergelijkbare kleur te vinden! De roze kleur is vrij fel en bevat een opvallende shimmer.


Juist omdat de basis al vrij fel is, heb ik de nailart zelf subtiel gelaten door gewoon met wit te stempelen en hier verder geen andere kleuren aan toe te voegen. De overige nagels bevatten enkel een laagje met de roze kleur. 

In de hoeken stempelde ik een bloemdesign met decoratie om wel het idee van de bloemen erin te houden, maar om niet de nailart compleet te ver'bloem'en ;-). Ze zag zelf de stempel met het vlindertje en die wilde zij er graag bij. Uiteindelijk is het dus een bloem met vlinder geworden, subtiel maar wel erg leuk! Om de nailart wat meer diepte te geven plakte ik een donkerroze rhinestone in het hart van de bloemen. 

Dit soort nailarts zijn perfect wanneer je niet genoeg de tijd hebt om al je nagels te versieren, twee (of één) accentnagels zijn ook erg leuk! Het stempelen vergt wel veel oefenen! 

Wat vinden jullie van deze roze nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations