donderdag 9 januari 2014

Rimmel - Shirley Temple (Cocktail Colour)

Toen Rimmel met de Cocktail Colours kwam, was ik al erg enthousiast over de vrolijke en glitterende kleuren. Toch hield die prijs van €7,- per potje mij tegen om meerdere lakjes te kopen. Ik kocht in die tijd wel de paarse variant: baby Bellini. Nu ze bij de Action voor goedkoop zijn nam ik ook nog 2 andere mee!

Shirley Temple is de oranje variant van de cocktail colours. De lakjes zijn vooral bekend geworden door de fijne glitter finish welke de lak doen stralen!


De iets mindere kant van de cocktail colours is toch wel de dekking. Op bovenstaande swatches gebruikte ik 3 laagjes. Misschien is een crème basis een beter idee!

Bovenstaande swatch is gemaakt met flits om de mooie glitters goed tot zijn recht te laten komen. Ondanks dat oranje geen kleur is die ik vaak gebruik, vind ik dit toch wel een erg mooi lakjes! Die gaat absoluut uit de kast tijdens Koninginnedag (of Koningsdag wat we nu ook gaan krijgen!).

Wat is jullie mening over de Cocktail colours? Welke kleur vinden jullie het mooiste? 

4 opmerkingen:

  1. Ahh cocktail colours, heel eerlijk gezegd ben ik ze na de swatches alweer vergeten, niet heel spectaculair dus.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had hem vandaag nog bij de Action in mijn handen maar ik legde hem terug.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations