zondag 19 januari 2014

[Gelnagels] Superheroes Glitter Nailart!

De afgelopen paar dagen hebben jullie eigenlijk alle producten uit de Superheroes LE voorbij zien komen, behalve... de glitters! Vandaag heb ik voor jullie een simpele nailart waarbij ik gebruik gemaakt heb van bovenstaande glitters. Ik heb de nailart verwerkt in gelnagels, maar je kunt deze natuurlijk ook aanbrengen op de natuurlijke nagel!


 De nailart is vrij simpel om te maken. Wil je deze op je eigen nagels maken, dan heb je enkel een base- en topcoat nodig, een witte (of gekleurde lak) en de losse glitters, ik gebruikte de roze glitters, maar je kunt natuurlijk ook de blauwe of holografische gebruiken. Wat jij zelf wilt!

De Limited Edition bevatte ook een kwastje welke bij de glitters zou horen. Laat dit kwastje maar liggen, want je hebt hier totaal niets aan, deze heeft geen toegevoegde waarde! 

Ik ben begonnen met het maken van een witte french manicure die schuin omhoog loopt. Je hoeft niet voorzichtig te doen met een net lijntje, want hier komen toch de glitters overheen, lekker handig! ;-)

Wanneer je de schuine french gemaakt hebt met de kleur naar keuze, kun je vervolgens de glitters aanbrengen. Ik heb op de plek waar de glitters moesten komen wat topcoat gelakt, vervolgens heb ik met een dottingtool wat glitters opgepakt en deze in de natte topcoat gelegd. Het is dan enkel een kwestie van de glitters op het juiste plekje schuiven. Goed laten drogen en een topcoat over de nailart aanbrengen!

Het kwastje welke bij deze collectie zit, dient enkel om de overtollige glitter van de nagel te vegen. Dit kun je natuurlijk doen met ieder ander random kwastje, hierdoor hoef je niet perse de bijbehorende kwast aan te schaffen!

De losse glitters kosten €1,99 en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat sowieso de gehele maand Januari nog! Mocht je graag nog iets uit deze collectie willen aanschaffen, wees er snel bij want de producten blijken erg snel te gaan! Welk product is jullie favoriet uit deze LE? 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations